![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||||
| Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler Beğendiğiniz yazıları, şiirleri ve güzel sözleri burada paylaşabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Foruma Isınan Üye
|
Yine uzun bir gece daha doğrusu sabahı olmayan gece
Aklımda binbir türlü düşünceler ama her düşüncenin sonunda yine sen kalıyosun aklımda Neden o diye soruyorum kendime sonrada cevap veriyorum kendi kendime Diyorum çok mu güzel hayır çokmu zengin yine hayır Sonra daha uzun düşünüyorum seni Seninle olmak, oturmak, sohbet etmek sadece bakışmak bile beni mutlu ediyor Sensizliği soruyorum kendime Bir cevap veremiyorum yada anlatamıyorum veya da korkuyorum Benim gözlerim senin gözlerinden kayarsadüşünemiyorum bile Sanki soğuk bir şubat gününde çırılçıplak kalmak gibi Tiryakisi olduğun şeyi herhangi bir sebebten bulamamak gibi Mürekkebi bitmiş divit kalemi gibi Günleri göstermeyen takvim yaprağı gibi sensizlik Hani bir laf vardır bazı şeyler vardır anlatılmaz yaşanır derler ya Sensizlikte öyle birşey işte Gözlerine baktığımda sanki okyanusun ortasında küçük tek kişilik sandalda mahsur kalmışım gibi Ve tek kurtarıcımda SENSİN sanki...
Evet hayat devam ediyor... Ben biraz daha eksik Biraz daha yorgun, biraz daha yenik, Hayat devam ediyor. Artık kapalı yüreğim, yeni acılara, yeni aldanışlara. Umudun soğuk ikliminde defalarca yüzleştiğim geçmiş... Ve bugün... Sen uzaklarda, Ben burada... [SIG♣♣♣][/SIG♣♣♣] |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
Teşekkür İstatistikleri: 0
0 mesajına 0 teşekkür almış
Tecrübe Puanı: 2 ![]() |
On women's day what can i wish for, but the very best for u!Happy Women's Day!If you could see it from my eyes u would know u are one gem of a Woman!Happy Women's Day-wishing you a day thats just like you!
[Linkleri sadece üyeler görebilmektedir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri sadece üyeler görebilmektedir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri sadece üyeler görebilmektedir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri sadece üyeler görebilmektedir. Üye olmak için tıklayınız...][Linkleri sadece üyeler görebilmektedir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
![]() |
| Etiketler |
| sevdiğine, sevenden |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|