![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||||
| Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler Beğendiğiniz yazıları, şiirleri ve güzel sözleri burada paylaşabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Foruma Isınan Üye
|
Susuz/sensiz Kaldım
Yalnızlığımı hasretinle doladım boynuma Ben yine susuz kaldım buralarda Sensizliğin ızdırabıyla kıvranırken Vuslatı bekliyorum çaresizce İçimde alev almış özlemin gitgide büyüyor Susayıpta seni kana kana içememek İsteyipde öpememek dudaklarını hasretle Ellerimi uzatıpta dokunamamak tenine Okadar acı veriyor ki bilemezsin Gözlerimi kapatıp kollarının huzurunda Vuslatın verdiği tatlı sarhoşlukla beraber Dalmak istiyorum en güzel rüyalara Seninde istediğin gibi koyun koyuna Aşkın bir lav nehri oluşturdu kalbimde İnsafsızca damarlarımdan akıp Bütün bedenimi yakıyor alev alev Ben yine susuz, ben yine sensiz kaldım buralarda Yağmur dolu bulutlarla gel sevgilim Çisil çisil yağ üzerime Yosun kokulu denizlerle gel sevgilim Dalgaların kavuşsun sahillerime Nasıl gelmek istersen öyle gel sevgilim Yeterki gel, fazla bekletme.
Evet hayat devam ediyor... Ben biraz daha eksik Biraz daha yorgun, biraz daha yenik, Hayat devam ediyor. Artık kapalı yüreğim, yeni acılara, yeni aldanışlara. Umudun soğuk ikliminde defalarca yüzleştiğim geçmiş... Ve bugün... Sen uzaklarda, Ben burada... [SIG♣♣♣][/SIG♣♣♣] |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
Teşekkür İstatistikleri: 0
0 mesajına 0 teşekkür almış
Tecrübe Puanı: 2 ![]() |
On women's day what can i wish for, but the very best for u!Happy Women's Day!If you could see it from my eyes u would know u are one gem of a Woman!Happy Women's Day-wishing you a day thats just like you!
[Linkleri sadece üyeler görebilmektedir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri sadece üyeler görebilmektedir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri sadece üyeler görebilmektedir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri sadece üyeler görebilmektedir. Üye olmak için tıklayınız...][Linkleri sadece üyeler görebilmektedir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
![]() |
| Etiketler |
| kaldım, sensiz, susuz |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|