![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||||
| Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler Beğendiğiniz yazıları, şiirleri ve güzel sözleri burada paylaşabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Moderator
Teşekkür İstatistikleri: 1
50 mesajına 50 teşekkür almış
Tecrübe Puanı: 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Suna köyün en güzel kizidir.Köyün zenginlerinden Mehmet Aga sevmektedir Suna'yi. Suna da bos degildir Mehmet Aga'ya,evlenirler haliyle. Lakin Mehmet Aga'nin bir kötü huyu vardir,her aksam içmektedir. Evliligin ilk aksami Mehmet Aga içip eve gelir,kapiyi çalar. Suna bakar kocasi sarhos, alir içeri,yemegini yedirir, pijamalarini giydirir yatirir. Bu böyle 1-2 ay devam eder.Sonunda bir gün Suna'nin canina tak eder. Mehmet aga o aksam gene sarhos gelir kapiyi çalar. Suna açmaz.Mehmet aga gene çalar,Suna'dan ses yok. Yarim saat çalar,kapi açilmaz. 1 saat çalar,yok. Çalmaya devam eder.Suna sonunda dayanamayip kapiyi açar. 1saatten uzun süredir kapiyi çalmakta olan Mehmet Aga, Suna'yi karsisinda görünce"bizde kapiyi geç açan kariyi makbul saymazlar" der, çeker vurur Suna'yi ve oracikta sizar? kalir. Sabah safak vakti uyanir Mehmet Aga, bakar çok sevdigi karisi yerde yatiyor,ölmüs. Hiçbir sey hatirlamamaktadir."safak söktü yine, sunam uyanmaz" diye baslar agit yakmaya. Şafak söktü yine sunam uyanmaz
Hasret çeken gönül derde dayanmaz çağiririm sunam sesim duyulmaz Uyan sunam uyan derin uykudan çektiğim senin elinden Usandim gurbet elinden Hiç kimse bilmez halimden Uyan sunam derin uykudan Bunca diyar gezdim gözlerin için Niye küstün bana el sözü için Dilerim allahtan sizlasin için Uyan sunam uyan derin uykuda
Simdi özlemeli/yim biliyorum .. Ellerimde kanayan bir iz - Sana sirtini çevirmis bir yüz - Kirlenmis bir geçmis dururken aynamda Rehin bir gelecege düstü heybem Uykularim paramparça -- ![]() Özleminde aldigim dil alti sözcüklerim de yetmiyor Uzat diyorum sesini bana, sen daha da çekiyorsun tinilarini dudaklarimdan .. Kaç ay oldu dudaklarinda rehin kalmayali ? Kaç mevsim geçti ellerinin içinde ter olup akmayali ?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Foruma Isınan Üye
Teşekkür İstatistikleri: 0
14 mesajına 14 teşekkür almış
Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() |